• Fri frakt över 249 kr.
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Är du vår nästa återförsäljare?

Vi ser att våra sockerfria produkter, som överträffar förväntningarna både när det kommer till innehåll och smak, fyller ett tomrum och är precis rätt i tiden. Pastillfabrikens Sugisar bidrar på ett stilfullt sätt med både kvalitet och medvetenhet till butikens sortiment.När vi grundade Pastillfabriken 2014 identifierade vi en stor lucka på marknaden. 

Det befintliga sockerfria godiset var smaklöst, hårt eller fullt av konstgjorda tillsatser. 

Vi undrade varför de som valt att avstå från vitt socker och gluten skulle behöva kompromissa med kvalitet och smak. Där föddes idén om Pastillfabriken - Sveriges främsta producent av sockerfritt godis. 

Idag är vi stolta över att uteslutande tillverka produkter av schyssta råvaror, med en smak så god att den tål att jämföras. Den naturliga och kvalitativa kodan Gummi Arabicum bidrar till sugisens lena konsistens och fungerar som smakbärare för såväl lakrits som fruktsmaker. 

Sötningen vi använder är Stevia och Maltitoler som båda klassas som naturliga alternativ till socker och givetvis har vi även valt bort gelatin. När du njuter av våra produkter kan du göra det med gott samvete alla dagar i veckan. 

Genom att bli återförsäljare av våra produkter gör du ett smakfullt och medvetet val och som visar att du är mån om dina kunders framtida hälsa och livsstil. Stort tack för det! 


Varmt välkommen att kontakta oss för mer information! 🖤

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkopplar vi till dig så snart vi kan!


Adress

Tredje Tvärgatan 3
802 84, Gävle

Tel.

(46) 076- 010 17 10