• Fri frakt över 249 kr.
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


Designa din egen plåtask

Är du intresserad av att skapa en personlig ask fylld med din favoritsmak ur vårt sortiment?
Då har du kommit rätt. Varmt välkommen till Sveriges ledande profilföretag inom smakupplevelser! Vi är stolta över att erbjuda de absolut smaksäkraste sugtabletterna på marknaden.


Låt designen tala för dig  

En perfekt kombination av stil, funktion och marknadsföring. 
Låt oss förvandla din design till en minnesvärd upplevelse med våra plåtaskar! Vi erbjuder en unik och kreativ möjlighet att använda våra plåtaskar som ett personligt visitkort, där du kan trycka ditt eget budskap på lockets insida. 
 

Med din design och vårt noggrant utformade innehåll kan du skapa ett stark och minnesvärt avtryck hos dina kunder och medarbetare. Tänk dig en plåtask som bär ditt företags logotyp eller budskap på insidan av locket - det är ett kreativt och personligt sätt att sticka ut från mängden och visa att du bryr dig om detaljerna.Hur går det till?

Steg1

Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal. Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som passar just er.

Steg 2

Nu skapas motivet. Har du redan en färdig designidé eller vill du ha hjälp på vägen? Vår designer sätter ihop ett motivförslag efter dina önskemål.

Steg 3

Din ask går nu för tryck och fylls med valfri smak ur vårt sortiment av mjuka sugtabletter. 
Därefter är din beställning färdig och är redo att skickas!


Vi riktar oss till både företag och privatpersoner som vill kommunicera ett budskap genom personlig design & smak. Bröllop, fester, företagsevent, mässor eller visitkort. Listan kan göras lång.
 Kontakta oss så berättar vi mer!