• Fri frakt över 249 kr.
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss & våra produkter

När vi grundade Pastillfabriken 2014 identifierade vi en stor lucka på marknaden. Det befintliga sockerfria godiset var smaklöst, hårt eller fullt av konstgjorda tillsatser. 

Vi undrade varför de som valt att avstå från vitt socker och gluten skulle behöva kompromissa med kvalitet och smak. Där föddes idén om Pastillfabriken - Sveriges främsta producent av sockerfritt godis. 


Idag är vi stolta över att uteslutande tillverka produkter av schyssta råvaror, med en smak så god att den tål att jämföras. Den naturliga och kvalitativa kodan Gummi Arabicum bidrar till sugisens lena konsistens och fungerar som smakbärare för såväl lakrits som fruktsmaker. 

Sötningen vi använder är Stevia och Maltitoler som båda klassas som naturliga alternativ till socker och givetvis har vi även valt bort gelatin. När du njuter av våra produkter kan du göra det med gott samvete alla dagar i veckan.

Genom att bli kund hos oss har du precis gjort ett smakfullt och medvetet val för din framtida hälsa och livsstil. Tacka dig själv för det! 

Varmt välkommen hit! 🖤


FINLAKRITS

Finlakrits är för alla oss som vågar ställa krav på hur lakrits faktiskt bör vara - genomgående salt, med rena och naturliga smaker samt självklart helt utan socker och konstgjorda tillsatser. Här gör vi inga kompromisser. Upptäck den underbara känslan av hälsosam saltlakrits som smälter på tungan och skapa nästa kapitel av lakritshistorien tillsammans med oss!


Finlakrits som smakar mer.

Varje gång du väljer Pastillfabrikens produkter väljer du kvalitetssäker lakrits som smakar mer och räcker längre.


Saltare än saltast.

En solklar favorit som länge efterfrågats bland våra kunder. SUPERSALTA sugisar är för alla oss som inte kan få nog av ordentligt salt lakrits.


LOVE BREATH

Love Breath - Mjuka hjärtan som smälter på tungan och levererar en intensiv och uppfriskande smak- och doftupplevelse. Självförtroende på påse? Absolut! Vi höjer hakan lite extra när doften av Love Breath sprider sig i rummet.

Perfekt för bilresan, före dejten, under dejten, före mötet, efter mötet, på morgonen, på kvällen... 

Här kan du välja mellan tropiska och somriga fruktsmaker, oavsett om du föredrar behagligt syrligt eller extremt surt. Testa idag och upplev en explosion av smak och doft.

Väljer du syrligt eller SUPERSURT?Love Breath

Läskande Love Breath i syrliga fruktsmaker - gjorda för att smaka mer och räcka längre.Supersura Sugisar

Love Breath med en twist. För oss som uppskattar ett ordentligt drag i kinderna - allt annat än lagom och beroendeframkallande gott!

 


Adress

Tredje Tvärgatan 3
802 84, Gävle

Tel.

(46) 076- 010 17 10