• Fri frakt över 249 kr.
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

logistik & personlig paketering

Det är nog ingen som missat att en personlig anpassning spelar en avgörande roll för ett varumärkes framgång. Just därför erbjuder vi på Pastillfabriken nu en rad skräddarsydda logistik- och förpackningslösningar där vi möjliggör för er att överlåta ansvaret för hela kedjan. Från materialval och design till en varsam och effektiv paketering, lagring och leverans.

Utformning

Design

Paketering
Anpassade förpackningar 

Här finns möjlighet att tillsammans ta fram en välanpassad design i den förpackningstyp som passar er produkt bäst. 


Materialval

Med ett stort kontaktnät i branschen är vi stolta över att kunna erbjuda de flesta material och förpackningslösningar. Papperspåsar med tryck, träaskar med skjutlock och exklusiva, profilerade plåtaskar är bara exempel på några. 

Vår process

Steg Ett
Vi tar en första kontakt och du som kund får berätta vad ni efterfrågar. Vi förklarar sedan förutsättningslöst om våra tjänster och hur ett eventuellt samarbete skulle kunna skräddarsys efter era behov.

Steg Två
Här görs en behovsanalys för att sedan smidigt kunna komma fram till vilken tjänst och eller förpackningstyp som passar er bäst. Blir personlig paketering aktuellt så jobbar vi tillsammans fram en design som lyfter ditt varumärke.

Steg Tre
Vi packar effektivt och varsamt
era produkter på det sätt vi kommit överens om förbereder ordern för leverans.

Steg Fyra
Produkterna är nu redo att lagras eller skickas i ett passande emballage. Antingen direkt ut till konsument eller tillbaka till dig som kund.
Dina produkter är i goda händer hos oss och du kan alltid lita på att paketeringen kommer ske med största precision och effektivitet. Med egen erfarenhet av produktion och e-handel vet vi vikten av en korrekt och effektiv process.Är vi en match?

Kommer du från en startup som är på uppgång, från ett större företag med lång erfarenhet eller kanske är du tillfälligt ansvarig för att packa materialet inför en mässa? Vi växer av att utvecklas så oavsett behov, gör vi vad vi kan för att hitta en lösning som passar.
Tveka därför inte på att höra av dig med eventuella funderingar eller specialförfrågningar.Kontakta oss så berättar vi mer!

"Samarbetet med Pastillfabriken och deras co-packing tjänst har möjliggjort snabbare lansering av andra format för oss. Vi har varit väldigt nöjda med kommunikationen och leveransen. Rekommenderas varmt! "

Andreas Lundberg,

Supply Chain Maneger- Great Earth Scandinavia Ett gott sätt att synas

Till dig som istället är ute efter att bjuda dina kunder på något gott i en förpackning som andas ditt varumärke, erbjuder vi profilerade plåtaskar eller papperspåsar innehållande våra mjuka, sockerfria sugtabletter i valfri smak.